VA.S.Co

Sinds 1928 is VA.S.CO, het voormalige Chais du Nord, uw smaakambassadeur, uw partner in Savours.
Gabriel Van Iseghem, oprichter van Chais du Nord en visionair, trok heel de wereld rond om nieuwe cru’s van topkwaliteit te ontdekken. De wereld van de wijn vormde een ongelooflijke bron van inspiratie voor VA.S.CO, wijn is immers een subtiele vorm van alchemie tussen terroir, druivensoort, klimaat en natuurlijk de wijnproducenten zelf.

Mannen en vrouwen die dag in dag uit met ongeëvenaarde passie mooie wijnen maken en daarmee hun expertise met ons delen. Net als de oprichter boekten zijn opvolgers succes door de vinger aan de pols te houden door de evoluties op de markt te volgen en door de rijke en diverse wereld van smaken en gastronomische geneugtes te verkennen. Chais du Nord werd in 2007 omgedoopt tot VA.S.CO (Valuable Savours Company) en verenigt met trots een hele reeks prestigieuze merken champagne, schuimwijnen, wijnen, spirits, waters en koffie in één unieke portefeuille.

Onze waarden zijn zowel gestoeld op het familiale karakter als op een lange traditie van uitmuntendheid, geïnspireerd door de knowhow en de expertise van de wijnwereld. Net zoals Vasco da Gama destijds met zijn karveel, reist ook VA.S.CO voortdurend de wereld rond om smaken te ontdekken die voor een waar degustatiegenot kunnen zorgen. Vandaag bieden we onze klanten en consumenten exclusieve kwaliteitsmerken aan, van de meest klassieke tot de meest vernieuwende. Kwaliteitsmerken die hun reputatie dag na dag waarmaken. Kwaliteit is voor ons een primordiale factor, hetgeen zich uit in exclusieve partnerships met onze leveranciers.

Het is de missie van onze commerciële medewerkers, onze ‘Partners In Savours’ (PINS) zoals we ze noemen, om met vakkennis, ondersteund door een attente en flexibele service, deze kwaliteit met u te delen. Door deze kwaliteit te waarborgen, zorgen wij ervoor dat u, onze klant, de volledige rijkdom van smaken kunt ervaren! Wijnen, champagne & schuimwijnen: VA.S.CO beschikt zonder twijfel over het perfecte product om de gastronomische verlangens en degustaties van de Leadersclub-leden telkens weer een nieuwe dimensie te geven. 

Info:
Guy Vlaeminck
+322 583 57 54

Industrielaan 16-20, 1740 Ternat
Google Maps

vascogroup.com