Sligro-ISPC

Mission statement
Sligro-ISPC wil bijdragen aan de ontwikkeling van de gastronomische professional en de horecamarkt in het algemeen door het aanbieden van innovatieve, artisanale en authentieke producten in een community feeling gerichte omgeving.

Vision
Sligro-ISPC streeft ernaar om erkend en herkend te worden als gepreferentieerde leverancier van unieke, innoverende en kwalitatieve food en non-food producten voor de gastronomische professional.

ISPC kent u als exclusieve en innovatieve groothandel in België en Sligro als professionele totaalleverancier die marktleider is in Nederland maar ook reeds enkele jaren actief is op de Belgische markt. Tijd om deze krachten te bundelen!

Met de samensmelting van beide bedrijven zal er een zeer professioneel foodservicebedrijf in België ontstaan die gebruik maakt van de kennis en kunde die ze elk doorheen de jaren hebben opgebouwd. Het wordt een combinatie van het beste van beide werelden en dit volledig aangepast naar de behoefte en de vraag van de Belgische foodprofessional.

Het zal een combinatie worden van zelfbedienings- en bezorggroothandels opgebouwd voor de horeca in België. Naast het gecombineerde logo, komt er een assortiment dat een mix wordt van het huidige Sligro assortiment, het huidige ISPC assortiment en een toevoeging van andere producten die nodig zijn om onderstaande marktsegmenten te kunnen  bedienen.

Bij Sligro-ISPC zal u 4 unieke eigenschappen ontdekken: de behulpzame medewerkers met kennis van zaken, de unieke producten, de oplossingen en de vele voordelen die ze aan bieden aan hun klanten wanneer ze bij Sligro-ISPC inkopen.

Info:
Ellen Dethaey
edethaey@sligro.be
+32 497 12 19 94

Quellinstraat 49, 2018 Antwerpen
Google Maps

sligrofoodgroup.be