eric.jpg

Eric De Wagenaere - Voorzitter

Onderneming:
Alice

Eric is zaakvoerder van Alice in Gent. Alice staat voor “le goût de la nouvelle grandeur” en belooft daarmee klassiekers in een uniek jasje te bieden. Je kan er ontbijten, kleine maaltijden en lunches krijgen en er zijn ook heerlijke desserts te vinden. 


paul.jpg

Paul Florizoone - Ondervoorzitter

Onderneming:
Greenway

Oprichter van Restaurant Greenway en bekend als veggie kok binnen het Delhaize aanbod, ondervoorzitter en verantwoordelijk voor het opvolgen van sponsordossiers. Binnen die functie staat hij met raad en daad de nieuwe voorzitter bij. Paul is omwille van z'n enorme ervaring uiterst belangrijk in de continuering van onze clubwerking.


dimitri.jpg

Dimitri De Cuyper - Penningmeester

Onderneming:
Brasserie Pakhuis - Dock's Café - La Quincaillerie

Zakelijk leider en partner van Brasserie Pakhuis, Dock's Café en La Quincaillerie. Sinds de aankoop in 2008 van de boerderij Le Devant, waar onder andere Bressekippen worden gekweekt, werd resoluut gekozen om het product centraal te zetten in de drie restaurants. Om de horeca-activiteiten een bijkomende dimensie te geven werd het gastenverblijf Laudonie in de Dordogne gerestaureerd en sinds de zomer 2012 opgesteld voor gasten. Dimitri is verantwoordelijk voor het budgetbeheer binnen LC.


Harry.jpg

Harry De Lantsheer

Onderneming:
Hospitality-consultant

Harry is al lang een actief lid van Leaders Club. Hij heeft ervaringen opgedaan in welbekende Horeca concepten als Quick Hamburger Restaurants, Chi-Chi’s Mexican Restaurante, Jacqmotte Coffee Houses en Le Pain Quotidien. 
Vandaag is hij consultant voor startende of bestaande Horeca concepten en hun management.


vincent_ok.jpg

Vincent Degroote

Onderneming:
Marvin Media

Is binnen het bestuur vooral gekend als founder van het VENUEZ-verhaal in België. Hij staat in voor zowel het concept VENUEZ alsook voor het bierblad ARNOLD. Vincent werkt binnen het bestuur mee aan het nog beter vermarkten en communiceren van ons club-succes-verhaal.


thierry.jpg

Thierry Canetta

Onderneming:
Ellis Gourmet Burger

Drijvende kracht achter het restaurant-concept Ellis Gourmet Burger.


Linde.jpg

Linde De Maeseneer

Onderneming:
Freelancer

Zorgt voor de nodige structuur en de administratieve opvolging binnen de club. Ze ontfermt zich ook over de ledenwerking binnen Leaders Club.