Launch event - Academy Leaders Club
Nov
13
5:00 PM17:00

Launch event - Academy Leaders Club

Wij voelen ons vereerd ons programma voor volgend jaar reeds mee te delen in een nieuw jasje.
Na zorgvuldig jullie feedback te analyseren hebben wij samen met het bestuur beslist om volgend jaar de nodige focus te leggen op vier leerzame maar vooral inspirerende thema events.
Dit onder het motto LC Academy - Food for Thought:

  • Branding: Hoe bouwen we een sterk merk?

  • Operations: Operational excellence, achter de schermen.

  • Scalability: Schalen ja, maar hoe?

  • Human Resources: Hospitality, a people business.

Tijdens vier verschillende avonden op telkens unieke locaties zullen volgens een vaste set up deze verschillende thema’s in de diepte aangehaald worden.
Dit telkens aan de hand van inspirerende sprekers, Q&A momenten en de aanwezigheid van de verschillende digitale platformen of leveranciers die u toelaten meteen de koe bij de horens te vatten, no excuses.
Gedurende de ganse avond zal u in staat zijn om met gevestigde waarden alsook experts in hun vakgebied persoonlijk te kunnen spreken, en dat al zeker tijdens een catering moment die wij voor u verzorgen.

Nog beter nieuws? De eerste is gratis!

Tijdens een eerste launch event te Gent zal bestuurslid Peter Van Praet de spits afbijten met een algemeen overzicht van deze vernieuwde Leaders Club Academy agenda en er in slagen jullie reeds wegwijs te maken in wat wij van plan zijn voor 2020.
Dit zal plaatsvinden op woensdag 13 november te Ampla House Gent, Coupure Rechts 88. Dit vanaf 17h tot 21h.
(Op dit event zal ook aandacht besteed worden aan de data van bovenstaande thema’s)

Wij kijken uit naar jullie talrijke komst.

Food for thought.
Harry De Landtsheer & het voltallige bestuur

View Event →
Workshop crisiscommunicatie
Dec
9
12:00 AM00:00

Workshop crisiscommunicatie

New or old, your content is gold. Je bedrijf voorbereiden op een onverwachtse crisissituatie is noodzakelijk. Hoe pak je on- of offline negatieve commentaar of klachten aan en in hoeverre hanteer je een persbeleid? Hoe reageer je wanneer je (ten onrechte) onder vuur wordt genomen door een dierenrechtenorganisatie of consumentenvereniging? Tips & tricks om je onderneming door zwaar weer te leiden met best practices, persoonlijke getuigenissen en enkele efficiënte vuistregels. Met onze workshop crisiscommunicatie leer je goed te communiceren onder tijdsdruk en houd je de regie van je bedrijf in eigen hand. 

View Event →

Internationale trendtour KIEV
Sep
19
to Sep 22

Internationale trendtour KIEV

In september gaan we naar jaarlijkse traditie opnieuw trends opsnuiven in het buitenland. Ditmaal is KIEV onze inspiratie bestemming. Ja, Kiev, een van de meest ondergewaardeerde steden in Europa. Onterecht. Want Kiev is een verleidelijke mix van eeuwenoude architecturale meesterwerken, heerlijke food, bruisend nachtleven en moderne kunst. Een mix van oost en west. Een clash tussen traditie en extravagante vernieuwing. Met hulp van Leaders Club Ukrane zullen we er een schitterende 3daagse van maken!

Max aantal deelnemers: 40 personen

3 overnachtingen in hotel BURSA - www.bursa.cc

Hierbij een sneak preview van aantal topconcepten:

Inschrijven voor 30/4 via de applicatie op uw smartphone of mail naar linde@leadersclub.be

***Inschrijving is persoonsgebonden en op eigen risico. Je kan deelname kosteloos annuleren voor 1/8/19. Mocht jij jouw deelname na 1 augustus moeten annuleren, dan zullen wij het gehele bedrag van het vliegtuigticket en de hotelovernachting in rekening moeten brengen. Gelieve hiermee rekening te houden bij je bevestiging. 

View Event →
Buy local
Jun
3
10:00 AM10:00

Buy local

De Westhoek is een rijke regio. Wellicht zitten het zilte zeeklimaat en de terroir van de Westhoek daar voor iets tussen. Van artisanale bierbrouwers tot unieke wijndomeinen over gepassioneerde groentetelers en kwekers tot een uitzonderlijk aanbod aan gastronomische restaurants: tijdens onze trendtour door de Westhoek proeven we ambacht, terroir en innovatie in alle mogelijke kleuren, geuren en vormen. Ontdek welke inzichten een meerwaarde kunnen betekenen voor jouw foodservice-bedrijf. Op maandag 03 juni stappen we met zijn allen de bus op in Gent en zetten we koers naar het Brugse ommeland. Van daaraf reizen we door richting kust en onze trendtour sluiten we feestelijk af in het Heuvelland. Mis dit niet en schrijf je vandaag nog in op deze inspirerende trendtour! Plaatsen zijn beperkt.

Praktische info:

Trendtour met een bezoek aan een vijftal concepten, een gastronomische lunch, een informele workshop met sprekersprogramma en een netwerkreceptie met bubbels en streekproducten als afsluiter (120€/p.p.)
Tijdstip: 10u-20u

Inschrijven via onze app, mail naar linde@leadersclub.be of link in de nieuwsbrief.

Voorwaarden verbonden aan dit event:

*Inschrijvingen lopen tot en met 30 mei
*Na die datum kan men niet kosteloos annuleren (bijdrage 120€)

 

 

View Event →
Nationale trendtour - GENT
Apr
24
9:30 AM09:30

Nationale trendtour - GENT

Met fierheid kijken wij er opnieuw naar uit jullie te mogen verwelkomen op onze jaarlijkse nationale Trendtour. 

Ditmaal gaat deze, na de unanieme stemming tijdens de nieuwjaarseceptie, doorgaan in de bakermat van velen onder ons: Gent. 

We hebben met het bestuur de koppen bijeen gestoken en zijn er zeker van een verfrissend assortiment aan concepten te kunnen voorstellen. 

Dit met de focus op een gezonde mix van volgende thema’s: fast casual, ambachtelijk en fine dining. 

Op de middag op één van de locaties voorzien we ook een presentatie gekoppeld aan een gezamenlijke lunch. 

Om het logistiek haalbaar te maken gaan we ons bij de start onderverdelen in 2 of 3 groepen en starten we de dag in de voormiddag. 

We voorzien het einde tegen 18u met lekkers voor elk na een lange dag vol inspiratie. 

Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen en delen snel het volledige programma in detail!

Inschrijven via de applicatie op uw smartphone of mailen naar linde@leadersclub.be

View Event →
Get Together op VENUEZ beurs
Mar
18
10:00 AM10:00

Get Together op VENUEZ beurs

Samen met Food Service Alliance en VENUEZ organiseert Leaders Club Belgium een Get Together op maandagnamiddag 18 Maart (vanaf 16u30 tot 19u15) tijdens de VENUEZ-beurs in Antwerp Expo. Verwacht je aan een inspirerende trendtalk door Food Service Alliance en een keynote van drie Concept Restaurant Awards-nominees. Op het podium zullen de ondernemers achter Nona, Frites Atelier en Mission Massala niet alleen hun aanpak en visie toelichten, maar ook hun grootste uitdagingen met ons delen. We zijn ervan overtuigd dat hun verhalen jullie zullen inspireren. Wie zich inschrijft voor deze Get Together, krijgt ook toegang tot de beurs.

 

 

View Event →
Nieuwjaarsreceptie
Feb
4
6:00 PM18:00

Nieuwjaarsreceptie

Een goede traditie komt er weer aan : een nieuwjaarsreceptie exclusief voor onze leden! Noteer alvast met stip in die fonkelnieuwe agenda: maandag 4 februari om 18u.

Dit jaar zijn we te gast bij één van onze nieuwe leden : Hotel Beveren, die ons met stijl ontvangt in één van hun prachtige zalen.

Onze nieuwe voorzitter Harry De Landtsheer zal er ons het jaarprogramma 2019 uit de doeken doen samen met een paar andere belangrijke nieuwigheden!

Graag tot dan!

Voor meer informatie en inschrijvingen: gebruik onze applicatie op uw smartphone.

View Event →
Masterclass Digitalisering - Experience
Sep
10
9:45 AM09:45

Masterclass Digitalisering - Experience

zin-slider-ontvangst.jpg

9u45 - Verzamelen Gent (P+R Gentbrugge - Google Maps)
10u - Vertrekken Gent
10u45 - Verzamelen Antwerpen (P+R Wommelgem Rotonde - Google Maps)
11u - Vertrekken Antwerpen
12u15 - Ter plaatse
Ontvangst met drankje + broodje
12u45 - 13u35 - Uiteenzetting GDPR door Guy Claessens
14u - 15u15 - Bezoek ZB
15u15 - 16u30 - Bezoek Zin
16u45 - 19u15 - Spreker + workshop
Walking diner
21u30 - Vertrek uit Veghel naar Antwerpen/Gent

“CUSTOMER EXPERIENCE”  workshop bij SLIGRO’s Inspiratielab ZIN in VEGHEL!

Leaders Club’s 2e workshop van het jaar wordt zeker een topper. We weten allen dat klantenbeleving één van de key elementen is van een goed, authentiek en doordacht restaurantconcept.

Sligro-ISPC nodigt ons uit in hun hoofdvestiging in Veghel (NL) om naast een bezoek van hun cash & carry concept en het inspiratie lab Zin, te luisteren naar een super keynote spreker. Deze boeiende uiteenzetting wordt gevolgd door een workshop waarbij kennisdelen alweer centraal zal staan. Daarnaast zullen ook een aantal apps rond klantenbeleving worden voorgesteld door onze leden en komen we meer te weten over GDPR. Afsluitend worden we verwend met een ZINprikkelend netwerkbuffet. 

Er wordt al een tijdje over gesproken en eindelijk is het bijna zover. Sligro-ISPC komt naar Antwerpen en zal haar deuren openen in het najaar van 2018. 

Als partner van de Leaders Club willen wil ze ons graag de mogelijkheid geven om Sligro-ISPC te ontdekken en dat kan natuurlijk het beste door het hart van Sligro, namelijk Sligro Veghel én het ZiN Inspiratielab te bezoeken.

ZiN is hét Inspiratielab dat jou als foodprofessional helpt om nog beter te worden in je vak en het leiden van jouw onderneming. In de vorm van masterclasses, smaakmakende sessies, presentaties, vaktrainingen en culinaire events wordt kennis gedeeld en waardevolle ontmoetingen gerealiseerd.

TOP KEYNOTE: Hoe kan jij als ondernemer, je omgeving een consistente en memorabele klantenbeleving geven !!

Andre Wiringa.jpg

Met deze vermaarde spreker is Leaders Club erin geslaagd een concept te laten voorstellen dat iedereen, en zeker onze leden, in hun diverse activiteiten kan helpen en stimuleren hun klanten-ervaring op een hoger niveau te brengen. Kunnen we immers als concept boven het modale in klantenbediening uitstijgen? Hoe kunnen we echte fans van ons merk creëren?

André Wiringa en zijn team van “Performance Solutions” hebben intussentijd faam gemaakt bij merken zoals Ikea, Nespresso, Le Pain Quotidien, KLM, en vele anderen.

In een tweede deel gaan we via een interactieve workshop aan de slag met deze theorie met als ultiem doel van onze klanten echte ambasadeurs te maken van ons merk.

Als Leaders Club België zijn we er van overtuigd dat deze workshop zowel kleine als minder kleine ondernemers, in restaurant, hotel, catering, en andere sectoren, kan helpen hun bedrijf en hun merk een serieuze meerwaarde te geven.

“Join us in deze beleving”,  en mis deze opportuniteit niet om in uw organisatie, kleine en wat minder kleine zaken aan te passen, die kunnen leiden tot hogere klantenbinding.

Deze ongetwijfeld boeiende dag wordt afgesloten met een walking dinner waarbij de zintuigen en ZiN elementen in de verf zullen worden gezet.

 

View Event →
Workshop Digitalisering: Backoffice & Operations
Mar
12
4:30 PM16:30

Workshop Digitalisering: Backoffice & Operations

101 toepassingen op de markt, wie ziet het bos nog door de bomen ?

Bestellen, recepten, optimale salesmix, technische fiches, voorraadsystemen, kassasystemen …digitalisering dring zich overal op.

Via deze interactieve workshop met zowel sprekers als getuigenissen van leden, hopen we jullie ervaringen bij te brengen, die jullie kunnen helpen in de keuzes die te maken zijn op vlak van digitalisering van de backoffice & de operations.

View Event →