Masterclass Digitalisering - People Management in Hospitality
Dec
10
4:30 PM16:30

Masterclass Digitalisering - People Management in Hospitality

Voor deze laatste bijeenkomst van het jaar focussen we ons op diegenen die vaak het belangrijkste onderdeel vormen van uw zaak: uw mensen.

Jazeker, wie een rendabele horecazaak wil runnen doet er alles aan om zijn gasten de beste service te geven en heeft daarvoor betaalbaar personeel nodig. Of is het omgekeerd? Zorgen gemotiveerde en gelukkige medewerkers voor tevreden gasten en een rendabele horecazaak?

Wie dan ook de kranten leest weet dat ‘the war on talent’ hevig woedt. U stopt naar alle waarschijnlijkheid veel tijd en moeite in het vinden, selecteren en inwerken van al deze talenten. 

Tijdens dit event luisteren en zoeken we in onze ruime ledengroep naar "good practices". 

Wij laten jullie aan het woord! Sharing experience!

Hoe vinden en boeien jullie je medewerkers op dit moment? Waarom werken zij graag bij je? Wat vertellen ze over hun job aan vrienden en familie? Wat is de meerwaarde die je voor hen creëert? Hoe ga je ze prikkelen? Hoe speel je in op de noden van een nieuwe generatie en bied je hun de vooruitgang en ontwikkeling die ze wensen?

Allemaal vragen die we in groep, in workshops willen bespreken om jullie mogelijke, andere en nieuwe ideeën mee te geven.

Wij hopen u allemaal in grote getalen te mogen ontvangen voor deze laatste activiteit van het jaar!

*Het programma van de dag kan je terugvinden op onze app!
**Neem zeker onze voorwaarden door verbonden aan dit evenement, eveneens te lezen op onze app.

View Event →

Concept Restaurant Awards
Oct
22
6:00 PM18:00

Concept Restaurant Awards

Onze tweejaarlijkse wedstrijd voor beste nieuwe conceptrestaurant vindt dit jaar plaats in de vernieuwde zalen van de Zoo in Antwerpen. Dit jaar is LCB ook het gastland voor de internationale awards, waar de winnaars van elk LC land tegen elkaar uitkomen.

De genomineerde concepten zijn: 

Nona - Frites Atelier - Luv L'oeuf - Mission Masala - Golden Gai

*Het programma van de avond kan je terugvinden op onze app!
**Neem zeker onze voorwaarden door verbonden aan dit evenement, eveneens te lezen op onze app.

View Event →
Trendtour Antwerpen
Oct
22
10:00 AM10:00

Trendtour Antwerpen

Deze keer slaan we de drukte van het centrum over. We brengen u naar BERCHEM - een opkomend gebied aan de rand van de stad.

Hier is een voorproefje van wat zal gebeuren op maandag 22 oktober tijdens de trendtour van Leaders Club Nationaal & International 2018:

Fosbury and Sons- winnaar van de CBRE - kantoorruimte van het jaar 2018 - Koffie en zoetigheid op kantoor met een ziel, een inspirerende werkruimte waar zaken, cultuur en vrije tijd samenkomen. Een gemeenschap om samen te werken en verbinding te maken en een omgeving die eruit ziet, voelt, ruikt en zich gedraagt als een boetiekhotel.

Pakt:Met een spectaculair uitzicht op de stad Antwerpen is het creatieve urban farming concept van Pakt op het dak de ultieme hotspot en mix van ondernemers en stedelijke boeren vol met culinaire experimenten. Pakt ligt in het hart van Antwerpen en is de buurman van vele andere hotspots, waaronder 'The Jane', een restaurant met 2 Michelin-sterren en nummer 89 in de lijst van 's werelds 50 beste restaurants.

Lunch in Black Smoke(BBQ-restaurant door Kasper Stuart)

Brouwerij de Koninck:een brouwerij met passie en bovenal veel enthousiasme om te ontdekken. Toch zoveel meer dan een brouwerij. Maak een reis met een ultieme combinatie van bierproeven en heerlijke ambachten van een slagerij tot de beste kaaswinkel van Europa, allemaal onder het dak van de Brouwerij de Koninck.

*Het programma van de dag kan je terugvinden op onze app!
**Neem zeker onze voorwaarden door verbonden aan dit evenement, eveneens te lezen op onze app.

View Event →
Trendtour Boedapest
Sep
25
to Sep 27

Trendtour Boedapest

In Boedapest vindt opnieuw een opstand plaats. Dit keer geen gewelddadige omwenteling naar een ander politiek systeem, maar een revolutie op het gebied van food.

Met respect voor tradities zijn het veelal jonge Hongaarse chefs die de nationale keuken opnieuw uitvinden. De jonge generatie is de eerste die geen last meer heeft van de erfenis van het communisme. Deze vrijheid stimuleert de creativiteit en innovatiedrang. Jonge chefs hebben het vak geleerd van hun leermeesters Rene Redzepi, Massimo Bottura en Alex Atala. Deze kennis en kunde wordt toegepast in de nieuwe gastro-bistro’s van Budapest.

Kortom: deze stad heeft zeer veel te bieden op het gebied van food. Van new jewish tot klassiek Hongaars. Van neo-bistro tot ramen. En van vegan tot Mexicaans.

                                             *N I E U W E   R I C H T L I J N E N*

*Drie dagen voor de start van het event: afsluiten event, geen inschrijvingen meer mogelijk.
*Na de afsluit kan men zich niet kosteloos uitschrijven. (annulatiekost wordt later bepaald) 
*Inschrijven kan enkel via de applicatie
*Bij vragen : linde@leadersclub.be

View Event →
Trendtour Boedapest
Sep
18
to Sep 20

Trendtour Boedapest

In Boedapest vindt opnieuw een opstand plaats. Dit keer geen gewelddadige omwenteling naar een ander politiek systeem, maar een revolutie op het gebied van food.

Met respect voor tradities zijn het veelal jonge Hongaarse chefs die de nationale keuken opnieuw uitvinden. De jonge generatie is de eerste die geen last meer heeft van de erfenis van het communisme. Deze vrijheid stimuleert de creativiteit en innovatiedrang. Jonge chefs hebben het vak geleerd van hun leermeesters Rene Redzepi, Massimo Bottura en Alex Atala. Deze kennis en kunde wordt toegepast in de nieuwe gastro-bistro’s van Budapest.

Kortom: deze stad heeft zeer veel te bieden op het gebied van food. Van new jewish tot klassiek Hongaars. Van neo-bistro tot ramen. En van vegan tot Mexicaans.

                                          *N I E U W E   R I C H T L I J N E N*

*Drie dagen voor de start van het event: afsluiten event, geen inschrijvingen meer mogelijk.
*Na de afsluit kan men zich niet kosteloos uitschrijven. (annulatiekost wordt later bepaald) 
*Inschrijven kan enkel via de applicatie
* Bij vragen : linde@leadersclub.be

Meer info

View Event →
Masterclass Digitalisering - Experience
Sep
10
9:45 AM09:45

Masterclass Digitalisering - Experience

zin-slider-ontvangst.jpg

9u45 - Verzamelen Gent (P+R Gentbrugge - Google Maps)
10u - Vertrekken Gent
10u45 - Verzamelen Antwerpen (P+R Wommelgem Rotonde - Google Maps)
11u - Vertrekken Antwerpen
12u15 - Ter plaatse
Ontvangst met drankje + broodje
12u45 - 13u35 - Uiteenzetting GDPR door Guy Claessens
14u - 15u15 - Bezoek ZB
15u15 - 16u30 - Bezoek Zin
16u45 - 19u15 - Spreker + workshop
Walking diner
21u30 - Vertrek uit Veghel naar Antwerpen/Gent

“CUSTOMER EXPERIENCE”  workshop bij SLIGRO’s Inspiratielab ZIN in VEGHEL!

Leaders Club’s 2e workshop van het jaar wordt zeker een topper. We weten allen dat klantenbeleving één van de key elementen is van een goed, authentiek en doordacht restaurantconcept.

Sligro-ISPC nodigt ons uit in hun hoofdvestiging in Veghel (NL) om naast een bezoek van hun cash & carry concept en het inspiratie lab Zin, te luisteren naar een super keynote spreker. Deze boeiende uiteenzetting wordt gevolgd door een workshop waarbij kennisdelen alweer centraal zal staan. Daarnaast zullen ook een aantal apps rond klantenbeleving worden voorgesteld door onze leden en komen we meer te weten over GDPR. Afsluitend worden we verwend met een ZINprikkelend netwerkbuffet. 

Er wordt al een tijdje over gesproken en eindelijk is het bijna zover. Sligro-ISPC komt naar Antwerpen en zal haar deuren openen in het najaar van 2018. 

Als partner van de Leaders Club willen wil ze ons graag de mogelijkheid geven om Sligro-ISPC te ontdekken en dat kan natuurlijk het beste door het hart van Sligro, namelijk Sligro Veghel én het ZiN Inspiratielab te bezoeken.

ZiN is hét Inspiratielab dat jou als foodprofessional helpt om nog beter te worden in je vak en het leiden van jouw onderneming. In de vorm van masterclasses, smaakmakende sessies, presentaties, vaktrainingen en culinaire events wordt kennis gedeeld en waardevolle ontmoetingen gerealiseerd.

TOP KEYNOTE: Hoe kan jij als ondernemer, je omgeving een consistente en memorabele klantenbeleving geven !!

Andre Wiringa.jpg

Met deze vermaarde spreker is Leaders Club erin geslaagd een concept te laten voorstellen dat iedereen, en zeker onze leden, in hun diverse activiteiten kan helpen en stimuleren hun klanten-ervaring op een hoger niveau te brengen. Kunnen we immers als concept boven het modale in klantenbediening uitstijgen? Hoe kunnen we echte fans van ons merk creëren?

André Wiringa en zijn team van “Performance Solutions” hebben intussentijd faam gemaakt bij merken zoals Ikea, Nespresso, Le Pain Quotidien, KLM, en vele anderen.

In een tweede deel gaan we via een interactieve workshop aan de slag met deze theorie met als ultiem doel van onze klanten echte ambasadeurs te maken van ons merk.

Als Leaders Club België zijn we er van overtuigd dat deze workshop zowel kleine als minder kleine ondernemers, in restaurant, hotel, catering, en andere sectoren, kan helpen hun bedrijf en hun merk een serieuze meerwaarde te geven.

“Join us in deze beleving”,  en mis deze opportuniteit niet om in uw organisatie, kleine en wat minder kleine zaken aan te passen, die kunnen leiden tot hogere klantenbinding.

Deze ongetwijfeld boeiende dag wordt afgesloten met een walking dinner waarbij de zintuigen en ZiN elementen in de verf zullen worden gezet.

 

View Event →
Workshop Digitalisering: Backoffice & Operations
Mar
12
4:30 PM16:30

Workshop Digitalisering: Backoffice & Operations

101 toepassingen op de markt, wie ziet het bos nog door de bomen ?

Bestellen, recepten, optimale salesmix, technische fiches, voorraadsystemen, kassasystemen …digitalisering dring zich overal op.

Via deze interactieve workshop met zowel sprekers als getuigenissen van leden, hopen we jullie ervaringen bij te brengen, die jullie kunnen helpen in de keuzes die te maken zijn op vlak van digitalisering van de backoffice & de operations.

View Event →
Vision 2018 C-Mine
Jan
22
10:00 AM10:00

Vision 2018 C-Mine

Vision is een initatief van Leadersclub Belgium en Food Inspiration. Vision is het evenement waar men letterlijk in aanraking komt met de foodtrends of tomorrow. Men laadt zichzelf op met inspiratie op het gebied van food, consumententrends, nieuw ondernemerschap en businessmodellen. Het doel is de foodservicebranche te inspireren tot actie aan te zetten door het delen van trends, innovaties, kennis en ervaringen.

Tijdens de 7e editie van VISION zijn we terug te gast bij de industriële locatie C-Mine in Genk. Thema dit jaar is Trends & Tradities. Meer info over de sprekers & praktische zaken volgt in een latere nieuwsbrief.
Bekijk hier nog eens de After Movie van vorig jaar!

Voor Leaders Club leden bedraagt de deelname € 99 per persoon. Niet-leden betalen € 249! Schrijf je snel in, want dit event verkoopt elke keer opnieuw uit.

Niet leden kunnen via deze link inschrijven!

View Event →
Nieuwjaarsreceptie
Jan
16
6:00 PM18:00

Nieuwjaarsreceptie

Een goede traditie komt er weer aan : een nieuwjaarsreceptie exclusief voor onze leden! Noteer alvast met stip in die fonkelnieuwe agenda: dinsdag 16 januari om 18u.

Dit jaar zijn we te gast bij onze partner van het eerste uur : Artiosi, die ons met stijl ontvangt in zijn vernieuwde toonzalen.

Onze voorzitter Eric De Wagenaere zal er ons het jaarprogramma 2018 uit de doeken doen. En ook nog een paar andere belangrijke nieuwigheden meedelen!

Praktische info:
Dinsdag 16 januari 2018
Artiosi Schepdaal
18u - 23u

View Event →