Lightspeed

Bij Lightspeed bouwen wij end-to-end bedrijfsoplossingen die restaurateurs kunnen gebruiken om hun bedrijven op te zetten, te beheren en te ontwikkelen. 

Lightspeed Restaurant is meer dan een kassasysteem; het helpt u elk aspect van uw restaurant te beheren, van plattegrond- en menu-ontwerp tot bestellingen opnemen en betalingen ontvangen. Bovendien, is het Lightspeed kassasysteem in België gecertificeerd voor de black box. 

Neem bestellingen op: Een visueel, tastbaar menu dat u toelaat om bestellingen ogenblikkelijk van de tafel naar keuken of bar te sturen. 

Beheer uw restaurant: Log in om uw vloerplan te ontwerpen, uw menu samen te stellen, of bekijk hoe goed uw zaak draait dankzij rapportering op maat. 

Beheer tafels: Wijs een stoel toe aan elke klant, voeg tafels naadloos samen of verplaats ze, en splits rekeningen met gemak. 

Grootse features voor moderne restaurateurs

Aanvaard betalingen overal. Gebruik een geïntegreerde kaartswiper of een externe terminal om betalingen te ontvangen aan tafel of aan de toog. 

Voer ogenblikkelijk bestellingen in. Neem de bestellingen snel op en zend ze rechtstreeks van de tafel naar keuken en bar vanaf een iPad, iPhone or iPod Touch. 

Online vermogen. Offline betrouwbaarheid. Het is cloud-gebaseerd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het bewaren van alle data. Maar het werkt ook offline, dankzij de een failsafe router en een lokaal netwerk. 

Volg tendensen en cijfers op Lightspeed Restaurant's ingebouwde rapporteringen geven u de informatie die nodig is om uw succes op te volgen en uw menu aan te passen. 

Ondersteuning van verschillende talen. Elke medewerker van uw team kan Lightspeed Restaurant gebruiken in de taal die ze wensen. 

Print bestellingen overal. Installeer printers aan de toog, in de keuken op de bar, of gelijk waar, elk met hun eigen aanpasbare lay-out en taal.

Meer informatie?

Info:
Philippe Ysebaert
philippe.ysebaert@lightspeedpos.com

lightspeedpos.com