Mission Masala

GillesDraps_TheWicked_MissionMasala_Launch_lowres_1080-2.jpg

Mission Masala brengt authentieke Indische smaken met een moderne insteek die we bereiden met uitsluitend verse kwaliteitsproducten.Klassieke curry’s, geserveerd in tiffin’s (Indische lunch boxes), staan ophet menu samen met originele burgers & tandoor geïnspireerde grillgerechten. Een mix van typische street food gerechten en eigen cre- aties brengen we in de vorm van Indische tapa’s. Dit alles spoel je weg met een klassieke cocktail met Indische twist, een geïmporteerd “desi” drankje, of een all time favourite als mango lassi of masala chai.

Het menu bevat tal van bio ingrediënten en heeft ook een ruim aanbod voor vegetariërs & veganisten.

Mission Masala is echter meer dan eten alleen; het is een totaal-con- cept waar ook kleur, decor, vriendelijke bediening en muziek een essen- tieel onderdeel uitmaken van de beleving. We nemen je mee op een feel good trip naar de gezellige steegjes van Mumbai of Delhi op zeemzoete reggae deuntjes of opwindende 90’s hiphop beats en verwennen alle zintuigen.

Mission Masala omvat tevens twee foodtrucks die reeds 4 jaar te gast zijn op tal van festivals en events en met een focus op de Mission Ma- sala grill gerechten, lanceren we binnenkort ook het concept “Bombay BBQ” in de Belgische steden.

Info:
Pavanjoat Bajwa & Tim Van den Heuvel
info@missionmasala.be

Dendermondestraat 68, 2018 Antwerpen
03 501 60 10
Google Maps

missionmasala.be

LedenRoozbeh Ahmadi