Concept Restaurant Awards 2025
De Concept Restaurant Awards zijn het tweejaarlijkse moment waarop de Belgische horeca-wereld samenkomt om creativiteit, innovatie en ondernemerschap te vieren. Als toonaangevende community voor horecaleiders reikt Leaders Club Belgium deze awards uit aan concepten die uitblinken in visie, kwaliteit en totaalbeleving.
Met deze awards zetten we inspirerende ondernemers, vernieuwende zaakvoerders en sterke horecateams in de schijnwerpers. Mensen die elke dag het verschil maken in een sector die voortdurend evolueert.
De Awards
De Concept Restaurant Awards bekronen de meest vernieuwende en impactvolle horecaconcepten in drie categorieën. Dit zijn de 9 genomineerden van 2025:
🥂 Categorie Bar
Barkboy (Brussel)
Seven (Rue Edith Cavell & Cinquantenaire, Brussel)
Gold Listening Bar (Gent)
🍽️ Categorie Casual
Taqueria Rico (Antwerpen & Leuven)
Scopa Focacceria (meerdere vestigingen)
Boemvol (Brussel)
✨ Categorie Dining
Taberna Bask (Gent)
Hiro (Antwerpen)
V Modern Italian (Antwerpen)
Publieksstem
Naast het oordeel van een professionale jury speelt ook het publiek een belangrijke rol.
Iedereen kan zijn favoriete genomineerde steunen tot en met 1 december via deze button:
Awardshow op 4 december – Handelsbeurs Gent
De winnaars worden bekendgemaakt op donderdag 4 december tijdens een feestelijke awardshow in de Handelsbeurs in Gent. Een iconische locatie waar horeca-ondernemers, chefs, investeerders en creatieve denkers uit heel België samenkomen om te netwerken, te vieren en inspiratie op te doen.
Wil je erbij zijn? Schrijf je in!
Iedereen uit de horecasector én iedereen met een passie voor vernieuwende horeca is welkom op de Concept Restaurant Awards.
Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.