Surprise Get Together - Lembeke

In een schuur van een lokale boer – deel uitmakend van de coöperatieve van Friesland Campina – schoof een select gezelschap aan tafel. Die tafel moest behoorlijk lang zijn, aangezien er zo’n 60 gepassioneerde hospitalityprofessionals kwamen opdagen.

Op het menu: een informele gathering onder de leden van de Leaders Club. Uit eerdere bevragingen bleek namelijk dat er onder de leden een grote behoefte was om op een informeel event kennis te maken en delen met elkaar.

Eerst werd er te velde een aperitief geserveerd. Van daaruit leidde de weg naar de schuur. Op het menu: een lekkere bbq van The Ribhouse, en de balls van Wim Ballieu. Het vegetarisch foodaanbod werd verzorgd door The Greenway. Een bandje verzorgde ondertussen het live entertainment. Een ideale achtergrond om tegen te netwerken.

De eerste Get Together was een succes: het voltallige bestuur was aanwezig, en er werden enkele new potentials voorgesteld. Misschien zien we die laatsten al terug bij de volgende Suprise Get Together in West Vlaanderen? Houd alvast je agenda vrij op 30 juli. Meer details worden binnenkort bekend gemaakt via de website.

Quotes
Vincent Degroote (VENUEZ): 
‘Een suprise get together heeft voor mij een meerwaarde omdat je op een meer ontspannen manier ervaringen kunt delen over datgene wat er momenteel speelt in onze business.’ 
 
Eric de Wagenaere (voorzitter): 
‘Als voorzitter vond ik het enorm fijn om de aftrap te kunnen geven van de Surpise Get Together. Ik merk ook dat we op die manier meer openstaan voor nieuwe leden. En dat is voor de evolutie van Leaders Club een belangrijk gegeven.’
 
Wim Ballieu (Balls & Glory): 
‘Omdat ik met Balls & Glory een jong bedrijf leid, vind ik het wel interessant om te horen van andere bedrijven hoe ze met bepaalde kansen en problemen omgaan. Een informal get together biedt op dat gebied fantastische kansen.’