Nieuwjaarsreceptie - De Markt

Naast ‘suprise get togethers’ in april en november, maken ook de traditionele aspecten onderdeel uit van het jaarprogramma. Zo wordt er op 18 maart een masterclass georganiseerd, ‘Transformeren om te overleven’, waarin er handige tips en tricks worden gedeeld om je horecazaak van een nieuwe voedingsbodem te voorzien. Op maandag 17 juni verzamelt Leaders Club voor een masterclass ‘Human Capital’. Wie de persoonlijkheid van zijn of haar zaak uitspeelt, is namelijk dat tikkeltje beter gewapend tegen de crisis. In december heeft LC de masterclass ‘Ready for the Future’ op het programma staan als vooruitblik op 2014, een jaar dat nu al bekend staat als het grote Black Box-jaar.

Daarnaast zijn er gewoontegetrouw nog enkele informele trendtours ingepland. In 2013 leidt de internationale trendtour richting Turijn. Geïnteresseerde leden houden alvast hun agenda vrij op 23-24-25/05. Op vrijdag 13 september neemt een delegatie van Leaders Club – als alles goed loopt tenminste – de Fyra naar Rotterdam, om daar de allernieuwste cityconcepten te scouten en de sfeer op te snuiven. 

De hoogmis van het jaar worden ongetwijfeld de International Leaders Club Awards op 3 en 4 oktober. 

Na de aankondiging van het programma, werden de leden uitgenodigd voor een walking diner in DE MARKT, een vintage ingerichte foodmarket volgens de verse marktprincipes. Daar konden de aanwezigen naar hartelust met elkaar netwerken en eventuele nieuwe plannen met elkaar delen. 

Niet alleen uit het bijzonder rijke jaarprogramma maar ook uit de talrijke opkomst werd duidelijk dat de leden van LC 2013 aangrijpen als een jaar vol groeimogelijkheden, kansen en opportuniteiten. 

En zoals de titels van de masterclasses doen vermoeden: leve de toekomst!