Langste tafel te Hasselt

Velen onder ons keken uit naar onze Get Together, het evenement waar kennis delen, ervaring uitwisselen, gezellig tafelen en het glas heffen centraal staan...

Westpunt te Hasselt, een prachtig groot terras gelegen aan het water, de ideale locatie voor een zomerse avond met een heerlijke BBQ.

Na het openingswoord van onze voorzitter Harry De Landtsheer gaven we kort het woord aan enkele gasten die we hadden uitgenodigd.

Filip Vanheusden, eigenaar van het Borrelhuis Hasselt, Kwizien in Hasselt, Thor Central in Genk, Vesta, Xenia, en voorzitter RvB Horeca Vlaanderen
Ludo en Christine Geurden, eigenaar van het hotel Mardaga te As, alsook voorzitter Horeca Limburg, nieuw lid van Leaders Club, en 1ste activiteit als lid zijnde.
Mariane Tzamouranis,eigenaar van Restaurant O-Geros en De Griekse Frituur in Genk.
Ronny Voortmans,eigenaar van De Frietboetiek in Meeuwen, uitgeroepen tot de beste frituur van België in 2014 en 2016, Green Key Award.
Maxim Willems, eigenaar van Café Café en Très Belge in Hasselt, Brasserie Centro en Cafetaria Het Gouden Punt in Tielt.

Naast de verzorgde BBQ georganiseerd door Westpunt werden we verwend met een kreeftje als voorgerecht geleverd door SLIGRO. Voor de verfrissende aperitief en bijpassende wijnen mochten we rekenen op het assortiment van VASCO, de BIO drankjes van Honest en de waters op tafel werden verzorgd door COCA-COLA.
DUVEL MOORTGAT bracht ons een passend en verfrissend bier.
Tot slot konden we genieten van een cocktail op basis van cold brew geserveerd door Jiri en Armand van Caffe’ Vergnano 1882.
Alles werd ons met de nodige zorg geserveerd door de kelners van MISE EN PLACE.

Het werd opnieuw een leerzame, inspirerende avond en zoals gewoonlijk keerden we tevreden en voldaan huiswaarts.

Nogmaals bedankt aan de enthousiaste groep van leden en partners en tot snel op ons volgende event.

Harry De Landtsheer & het voltallige bestuur