Internationale trendtour KIEV

Dit jaar mochten wij opnieuw een bestemming selecteren voor onze internationale trend tour, we hadden wat ongewoon gekozen voor de Oekraïnsche hoofdstad Kiev.

Niets was minder waar, ongewoon was het wel, maar dan in de zin dat we positief verrast werden.
Onze keuze was een schot in de roos!

De stad heeft duidelijk niet stilgestaan sedert de onafhankelijkheid van Oekraïne en haar soms treurige geschiedenis, dit mochten we ook gewaar worden tijdens een korte stadsrondleiding.

Nu zorgen leuke restaurants, bars en nieuwe food concepten voor een waaier aan inspiratie voor zowel het oog als voor de smaak.

We mochten genieten van een brede gastvriendelijke keuken afgewisseld met wijnproeverij, beer tastings, single dish concepten, food markets en zoveel meer - kortom, het paradijs voor iedere foodie.

Overheerlijke ontbijtbuffetten van zowel binnenlandse als Oosterse keuken met de nodige zorg voor het oog waar we telkens uitgebreide uitleg verkregen van de bezielers ter plaatse.

Ook s’avonds wist men ons steeds te verrassen met een glimlach en spraakmakende cuisine. We denken terug aan de leuke afsluiter in een Georgische topzaak waar we zelf dumplings mochten maken, food sharing at its best.

En niet te vergeten de uitzonderlijke smaaksensatie bij Adelle, het Israelisch getinte concept die ons allen verstomd heeft geslagen van verbazing - hoe kan je met zo weinig ingrediënten iets zo goed doen smaken?

Geniet gerust even mee van wat sfeerbeelden en vergeet ons niet te verwittigen indien jij ook binnenkort de stad zou gaan bezoeken, wij wijzen je graag de weg.

Nogmaals bedankt aan de enthousiaste groep van leden en partners en tot snel op ons volgende event.

Harry De Landtsheer & het voltallige bestuur