Get Together op VENUEZ

Beste leden, partners

Met een sold-out FastCasual inspiration-event op 18 maart tijdens VENUEZ in Antwerp Expo en een succesvolle uitwerking kunnen we alleen maar klinken.

Dankzij een geweldige co-productie met Food Service Alliance is Leaders Club Belgium erin geslaagd om de sector te prikkelen met cijfers, testimonials en een boost voor de toekomst. 

Onze voorzitter Harry De Landtsheer wil dan ook samen met zijn Food Service Alliance-collega Gert Laurijssen de organisatie van de beurs bedanken. 

Zonder onze fantastische sprekers van Mission MasalaFrites AtelierNona en alle trouwe partners die hun praktische ondersteuning hebben aangeboden, was dit nooit zo’n succes geweest. 

We klinken graag op de gezamenlijke inspanningen van VA.S.COBacardiGreenwayRanoboCoca-ColaDjarPietercil FoodserviceDuvel MoortgatMise en PlaceBalls and GloryDols C&P furniture en Choc You!

Na het Leaders Club-jaarprogramma en de facts & figures uit het trendonderzoek van Gert, beet LC-bestuurslid Peter Van Praet de spits af voor een intieme one on one met enke fastcasual ondernemers. 

Daarvoor nodigde hij de ondernemers achter Mission Masala (Tim Van den Heuvel), Frites Atelier (Pieter Munten), Nona (Sebastian Dupont) uit op het podium. 

Zij lieten op hun beurt in hun hart kijken en vertelden over hun grootste uitdagingen, ultieme voorbeelden uit hun sector en de trends waarop ze in de toekomst willen inhaken. 

Graag tot een volgend event voor een even vruchtbare kruisbestuiving! 

Warme groeten,

Harry, Femke, Linde, Peter, Joeri, Thierry, Paul, Steven en Dimitri