WAY

Charlene De Buysere is head & heels achter een nieuw, culinair concept in Gent.

Samen met kookwonder Melissa Ackhurst brengt Charlene echte pareltjes op tafel. Culinair hoeft niet ontoegankelijk te zijn. Over ieder detail is nagedacht en ze proberen werkelijk heel wat smaken uit waarvan je nooit dacht dat ze gecombineerd konden worden. Hét nieuwste van het nieuwste eet je hier.

Place to be? Dok Noord, dé nieuwe locatie wanneer het gaat over jonge, opkomende bedrijven. Creatieve geesten vinden elkaar hier op deze ruwe, ‘onbekende’ site – buiten het toeristische centrum. Je gaat er naartoe speciaal voor hun food/koffie, maar WAY is evengoed zeer uitnodigend voor iedereen die op de site werkt.

True honest coffee is Charlene’s stokpaardje. Met haar coffee consultancy bedrijf wil ze specialty coffee toegankelijk maken voor iedereen (workshops & opleidingen). Ze won wereldwijd en in eigen land meerdere kampioenschappen dus het hoeft niet gezegd dat je hier voor een heerlijke koffie aan het juiste adres bent.
 

LedenRoozbeh Ahmadi