VENUEZ

Het vakblad voor iedereen met een passie voor hospitality.

VENUEZ is dé referentie voor wie de toekomst van zijn horecazaak wil afstemmen op de meest recente ontwikkelingen in de sector. Als vakblad vormt VENUEZ een blijvende inspiratiebron voor de realisatie of restyling van een kwalitatieve horecazaak.

Kwalitatieve inhoud
VENUEZ verscheen voor het eerst in 2010 en heeft na vier jaar een trouw doelpubliek verworven. Horecaprofessionals lezen VENUEZ om informatie en inspiratie uit de sector op te doen en omdat grote trendbewegingen altijd eerst in VENUEZ te lezen zijn. Verder vind je in VENUEZ vooral up-to-date informatie over trendy horecamerken en design, concepten, producten, technologie-ontwikkelingen en beleving voor de bar-, club-, restaurant- en hotelscène. Daarbij kijken we eerst naar nationale ontwikkelingen, maar ook naar wat daarbuiten gebeurt.

Bewuste meerwaarde
VENUEZ onderscheidt zich van andere horecamagazines door zijn kwalitatief hoogstaande inhoud, professionele fotografie, luxueuze vormgeving en papier, en de sterke focus op nieuwe trends opgetekend door een eigen redactieteam.

Groeiend lezerspubliek
VENUEZ wordt zes maal per jaar met een oplage van circa 5.000 exemplaren onder alle horeca-ondernemers en hun personeel verdeeld. Hiermee bereiken we niet alleen het topsegment van de sector, maar ook al wie affiniteit heeft met deze boeiende wereld zoals toeleveranciers, designers, architecten, conceptontwikkelaars, brandmanagers, bartenders, chef-koks en andere geïnteresseerden van binnen en buiten de industrie.

Info:
Vincent Degroote
vincent@venuez.be
050 96 96 06

Rijselstraat 236, 8200 Brugge
Google Maps

venuez.be

Roozbeh Ahmadi