Slagerij Dierendonck

Slagerij dierendonck word sinds 14 jaar gerund door Hendrik Dierendonck die door het terug op de kaart zetten van het West-Vlaams rode rund heel wat erkenning kreeg en ook heel wat sterrenchefs beleverd. Met het afrijpen van vlees zijn wij pioniers in Belgie.

Ondertussen hebben wij 2 vestigingen waar de beenhouwerij een belevenis moet zijn , eind oktober 2014 gaan wij onze tasting-demo en workshop ruimte openen achter onze winkel in Koksijde volgens een nieuw concept die de naam “RAW” zal krijgen. Verder willen we groeien maar geheel ambachtelijk en alles in eigen produktie "nose to tail" beenhouwerij.  Dit word nog verder uitgebouwd alsook is het de bedoeling binnen de 2 jaar nog enkele vestigingen te openen.

Info:
Hendrik Dierendonck
hendrik@dierendonck.be

Strandlaan 331, 8670 Koksijde
Google Maps

dierendonck.be

LedenRoozbeh Ahmadi