Nona

nona-bruxelles-restaurant-pizza-centre-sainte-catherine01.jpg

NONA is een nieuw Napolitaans pizza concept met een missie to ‘Do Good’ - ‘Good Food, Good People, Good for the World’.
We beginnen met ‘good for the world’ door voornamelijk bio- ingrediënten te gebruiken, en door lokaal te kopen. We hebben ons eigen educatief programma opgezet om jongeren bewuster te maken over gezond eten.

We werken enkel met ‘good people’. Onze biogroenten, biologischebuffel en mozzarella van biologische koemelk, en ons bier kopen wedirect bij Belgische familiebedrijven. We vertellen hun verhaal op onze website, en in ons restaurant.

We zijn begonnen met ‘good pizza’, volgens de regels van de AVPN in Napels. Onze deeg wordt elke dag vers gemaakt, rust voor 24 uren, en wordt gebakken in een houtoven aan 500C.
NONA = No Name, omdat onze filosofie, en de naam van onzeproducenten, belangrijker is dan onze naam.

Info:
Sebastian Dupont

Sint-Katelijnestraat 17-19, 1000 Brussel
02/324.78.79
Google Maps

nona.be

LedenRoozbeh Ahmadi