Luv L'oeuf

photo0jpg.jpg

Luv l’Oeuf verzorgt ontbijt,- en brunch-maaltijden, in het bijzonder gerechten met als basis ingrediënt eieren, alsook huisgemaakte patisserie, side-orders en dranken, voor iedereen die gedurende de hele dag wil kunnen genieten van zowel zoete ontbijtgerechten als American pancakes en wafels, of hartige gerechten zoals omeletten en andere hartige eiergerechten. Luv l’Oeuf speelt hiermee in op de trend van de vervaging over de maaltijds-grenzen heen die al langer gaande is en vooral in de U.S. de U.K. en Nederland reeds een stevige trend is, beter bekend als clockless- eating.

Wij bieden kwalitatief hoge bio-eitjes van een kleine eierboerderij in verschillende uitvoeringen, huisgemaakte bloody mary’s, mimosa’s en andere klassieke brunch cocktails. Wij zijn anders dan andere ontbijtzaken vanwege ons vernieuwende internationale assortiment van ontbijt,- en brunch-toppers uit alle windstreken.

Wij bieden een kwalitatief goed product, tegen een scherpe prijs. Alle producten, van gerechten, bij-gerechten tot patisserie zijn vers en huis- bereid.

Zowel wat betreft het menu als interieur van de zaak hebben wij geprobeerd weg te blijven van ontbijtzaken die al bestaan in de regio. In plaats van een landelijk interieur zijn we gegaan voor een interieur dat men eerder verwacht in een avondzaak, om zo de clockless-feel nog te versterken.

Info:
Jessica Dekkers & Lander Vincent
eitjes@luvloeuf.com

Nederkouter 30 / 001
9000 Gent
0468 03 58 69
Google Maps

Luv L’oeuf Gent

LedenRoozbeh Ahmadi