Louisianna

20181121-IMG_1778.jpg

Wij zijn Anna en Louise, twee zussen uit een kroost van zes die de liefde voor lekker eten thuis met de paplepel binnenkregen.
Louise is de chef in de keuken. Ze leerde koken aan de koksschool Ter Duinen en leerde smaken harmoniëren in gastronomisch Gent. De jaren ervaring die ze opdeed in restaurants, dat is wat je proeft in de gerechten die zij elke dag vers bereidt.
Anna is de koningin van de organisatie en zorgt ervoor dat jouw bestelling klaarstaat in het atelier of netjes wordt afgeleverd bij je thuis of op het werk.

Lekker eten smaakt beter in gezelschap - en nog beter als je je niet moet opjagen om het op tijd op tafel te krijgen. Eerlijk: wij zien niks liever dan een mooi gedekte tafel vol heerlijk verse kost en plezant volk errond. Daarom besloten we om mensen te verwennen met onze eigen kookkunsten.

Onze schotels zijn gemaakt om te delen. Daarom bieden we porties aan voor 2, 4 of 6 personen of een veelvoud hiervan. Leuk voor een gezellige avond tijdens de week, maar evengoed voor een diner met vrienden of een familiefeest zonder die verplichte koude plat. 

Om de twee weken vernieuwen we ons menu, altijd met het lekkerste dat het seizoen te bieden heeft. We maken een elke keer een Plat Préféré van iemand die we kennen, bereiden een Klassieker, een Las’Anna en een topper uit de Wereldkeuken.

Info:

Anna Dobbels & Louise Dobbels
hello@louisianna.be

Eugeen Zetternamstraat 17
9050 Gentbrugge
0479 02 48 48
Google Maps


louisianna.be

LedenRoozbeh Ahmadi