The JAVA Coffee Houses

The JAVA Coffee Company: de lekkerste koffie sinds 1935
Koffie begint met rode bessen en eindigt in een heerlijke smaaksensatie. Bij The JAVA Coffee Company zoeken we in elke stap, van plukken tot bewaren, de perfectie. Bij JAVA zit passie voor koffie in het bloed. Het bedrijf is vandaag in handen van de vierde generatie van de familie Claes. Aan expertise ontbreekt het zeker niet. Pieter Claes won in 2012 de eerste editie van de ‘Belgian Coffee Roaster of the Year’. 

In 2014 lanceerde The JAVA Coffee Company het JAVA Coffee House concept. Ondertussen zijn er al 4 zaken geopend en zitten er nog een aantal openingen in de pipeline. Bij deze In-house koffiebars staat de Barista centraal en ligt de focus op het handgemaakte koffies. 
Met de term “In-house” doelen we op de locatie van onze koffiebars. Deze zijn tot nu toe steeds in een bedrijf of organisatie ondergebracht. Zo kunnen de werknemers van Imec Leuven terecht in hun eigen JAVA Coffee House, dat enkel toegankelijk is voor de werknemers van Imec. Ook de Hogeschool van Gent kan uitpakken met haar eigen JAVA Coffee House. 

Info:
Kathleen Claes
kathleen.claes@java.eu

Wingepark 20, 3110 Rotselaar
Google Maps

thejavacoffeecompany.be

LedenRoozbeh Ahmadi