Golden Gai

golden-gai_gent.jpg

Golden Gai serveert Japans geïnspireerde ramen in combinatie met cocktails, lokale craftbieren en natuurwijn. Van noedel tot cocktail is alles huisgemaakt. Volgens de filosofie van de Japanse keuken gebruiken we lokale ingrediënten om de typische umamismaak te creëren: zeewier uit de Noordzee, bloem van de Artemeersmolen en groenten als toppings die mee evolueren met de seizoenen.

Door betaalbare, lokale kwaliteitsproducten te gebruiken kunnen we een relatief goedkope keuken aanbieden en nog steeds een goede marge overhouden. Onze noedels koken slechts 35 seconden, een kom ramen staat in no-time op tafel. Deze betaalbare keuken, in combinatie met de jarenlange ervaring van Robin en Jesse in cocktailbar Jiggers, zorgt ervoor dat de helft van de gasten cocktails drinkt. De cocktails zijn herkenbare klassiekers met een twist die dankzij pre-batch en mixers van de tap snel geschonken kunnen worden.

Onze setting, interieur, huisstijl en naam is kleurrijk, eigentijds en huiselijk met subtiele verwijzingen naar Japan. Voor het interieur werkten we samen met Onbetaalbaar, een werkplaats die gebruikte materialen een tweede leven geeft. 

Wat ons uniek maakt is de combinatie van betaalbaar, lekker eten en kwalitatief hoogstaande cocktails. Een snelle hap wordt omgetoverd tot een totaalervaring voor een aantrekkelijke prijs.

Info:
Laura Dekeyser, Jesse Den Dulk, Robin Vande Lanotte
info@goldengai.be
09 329 37 01

Dapoortstraat 11, 9000 Gent
Google Maps

Goldengai.be

LedenRoozbeh Ahmadi