Epicea

EpiceaII.jpg

Stefaan Van Beveren startte op z’n 15e in de keuken en kon enkele jaren later reeds prestigieuze prijzen op z’n palmares zetten zoals: Beste Juniorkok van België -   Beste Kok van Vlaanderen -  Beste Wildkok van België (Sint-Hubertus).

Stefaan werkt freelance als culinair adviseur voor enkele nationale en internationale bedrijven zoals Electrolux Professional, Bel Foodservice, Demeyere,  Colruyt Group Academy,…. Dit gaat van opleidingen & beurzen tot productonderzoek, receptontwikkeling, demo’s en workshops.

Ondertussen baat Stefaan samen met vrouw Inge weekendrestaurant Epicea uit. Een gevestigde waarde in Welle die staat voor gastronomie die toegankelijk en down to earth is. Ook bieden zij met Epicea uitgebreide cateringdienst aan. 

Info:
Stefaan Van Beveren
info@brasserie-epicea.be
053 39 30 45

Steenweg 29, 9473 Welle
Google Maps

brasserie-epicea.be

LedenRoozbeh Ahmadi