De Serre

De Serre is als lunchzaak geopend van maandag tot vrijdag.

Laat je onderdompelen in de toekomst van hospitality en geniet van het eigenzinnige foodconcept in het prachtige kader van het historische pand, gelegen naast de Botanische Tuin, naar design van Pinkeye Designbureau. Door het multifunctionele design bouwt de locatie zich in een vingerknip om tot een locatie voor privé- en bedrijfsevents.

Daarnaast is De Serre als testlaboratorium voor horecatechnologie en business lounge van StartupVillage Antwerpen de ideale plek voor toeleveranciers voor de horecasector om te testen en samen te werken aan de digitale ondersteuning van horeca-ondernemingen. Door bestaande en nieuwe technologie met elkaar te koppelen, bouwt De Serre aan een virtuele manager voor een horecazaak. Door software te gebruiken, komt er heel wat bruikbare data vrij die ondernemers kan helpen om hun business beter te managen. De Serre werkt aan een real-time dataplatform voor de sector.

De Serre organiseert periodieke workshops, events en opleidingen over digitale toepassingen voor de horecasector. Op deze manier draagt ze haar steentje bij aan een rendabelere toekomst voor elke horeca-onderneming.

Info:
info@de-serre.be
03 689 11 12

Lange Gasthuisstraat 29-31, 2000 Antwerpen
Google Maps

de-serre.be

LedenRoozbeh Ahmadi