Coeur Catering en Rooftop Bar & Restaurant Gaston

Fotos-VM52-Coeur-DArtichaud-JWD_1056_RGB_low.jpg

Na een intensieve en goede samenwerking tijdens vele jaren, werd in februari 2014 omwille van de blijvende groei van Coeur Catering en Rooftop Gaston enerzijds en het succes van het restaurant Coeur d'Artichaut dat zijn intrek ging nemen in Marriott Gent en de nieuwe plannen voor Alice anderzijds, beslist om de zaken op te delen. Daardoor is een meer gerichte focus mogelijk en zal  alles vlotter kunnen verlopen. Eric De Wagenaere zet zich nu ten volle in als zaakvoerder van Restaurant Coeur d'Artichaut @ Marriott en gloednieuwe dagzaak Alice. Wim De Bruyne en Sebastiaan Tips treden als zaakvoerders op van Coeur Catering en Rooftop Bar & Restaurant Gaston, daarin ondersteund door mede-aandeelhouder Filip Derveaux. De samenwerking zoals die daarvoor was, wordt nu op een ander maar even professionele en intensieve manier verder gezet. 

Coeur Catering drukt al meer dan tien jaar met veel enthousiasme zijn stempel op de cateringwereld. Zowel in België als over de landsgrenzen heen. En dat loont: in 2014 werd Coeur Catering uitgeroepen tot derde beste eventcateraar van het land. 

In 2009 werd het Gentse bedrijf huiscateraar van de Feestzaal van brouwerij Liefmans in Oudenaarde. Een jaar later lanceerde Coeur Catering Rooftop Bar & Restaurant Gaston. Het is – behalve het mooiste dakrestaurant van Gent tijdens de zomermaanden – ook een gegeerde locatie doorheen het jaar voor privé-events, voor welke gelegenheid ook. Coeur Catering is tegelijk de fiere initiatiefnemer van M with a View, een uniek rooftop restaurant. Sinds kort sloot M with a View zijn deuren als openbaar restaurant maar deze exclusieve locatie met 007-uitstraling kan nog worden afgehuurd voor privé-events.

Daarnaast verzorgt Coeur Catering sinds jaar en dag de catering op Filmfestival Gent. Dit jaar pakte Coeur Catering ook uit met Cafellini, een uniek festivalcafé bovenop het tentendorp met zicht op de rode loper. Met Cafellini bracht de officiële festivalcateraar een ode aan Fellini in volwaardige Felliniesque stijl, zowel in het interieur als het menu.
Naast zijn eigen feestlocaties, ontfermt Coeur Catering zich over de catering van elk type event – privé of corporate – in tal van andere feestzalen en eventlocaties in heel België, en ver daarbuiten. En toch hoeft u zich niet te binden aan een vaste locatie want Coeur Catering kan even goed een mobiele unit voorzien op om het even welke locatie u in gedachten heeft.

Info:
info@coeurcatering.be
09 277 92 72

Molenwalstraat 25, 9030 Gent
Google Maps

coeurcatering.be

 

LedenRoozbeh Ahmadi