Cargo Resto

Afbeelding1.jpg

CARGO

BRINGING HAPPINESS IN AN INDUSTRIAL ENVIRONMENT

Restaurant Cargo bevindt zich in het hart van het Veurnse industrieterrein. Vraag werknemers en werkgevers op een bedrijventerrein waar ze het meest nood aan hebben en vaak krijg je als antwoord: een goed restaurant. Cargo is een uniek concept dat die nood invult. Maar Cargo is meer dan dat. Het is een ontmoetingsplaats, een plaats om te ontstressen en even aan de werkdruk te ontsnappen of er gewoon eens uit te zijn.

Wat uiteraard het meest opvalt aan Cargo is zijn unieke vorm die werd opgebouwd uit 9 scheepscontainers. De voorbereidingswerken duurden zes weken, maar in een dag rees de designconstructie op door alle elementen met elkaar te verbinden tot een gezellig restaurant voor meer dan vijftig eters, een volwaardige keuken en een buitenbar. Er werd gebruik gemaakt van eerlijke, ruwe materialen die ook terug te vinden zijn in het interieur. Deze creëren een vriendelijke, warme, informele atmosfeer in een atypische, kille omgeving.

De kaart wordt bewust relatief beperkt gehouden: een vaste kaart met wisselende suggesties afgestemd op seizoensproducten. Het eten is puur, no nonsense, goeie stevige maar geraffineerde schotels. De keuken is elke dag geopend van 11u30 tot 21u, waardoor je er zowel ’s middags als ’s avonds kan genieten in een gezelliger omgeving dan in de bedrijfsrefter, zonder veel tijd te verspillen aan verplaatsingen en parking zoeken. Daarnaast biedt de vergaderruimte, die plaats biedt aan 15 personen en door middel van containerdeuren volledig afgesloten kan worden, een alternatief kader een business lunch of meeting. Cargo kan (ook buiten de gewone openingsuren) afgehuurd worden voor private feesten en evenementen, zoals een fin de saison, voorstelling van een nieuw project/bedrijf/product of babyborrel.

Cargo is net daarom méér dan een restaurant, het is een bestemming.

Info:
Bram Delva
hello@cargoresto.com 

058 28 83 23

Albert I laan 17, 8630 Veurne
Google Maps

cargoresto.com

Linde De Maeseneer