Bavet

binnen1.jpg

Bavet is een nieuw, dynamisch food concept dat zich profileert als de eerste "fast casual spaghetti chain" worldwide waar efficiëntie, experience en value for money centraal staan. Bavet is het type restaurant waar geen full table service geboden wordt, maar waar de kwaliteit, beleving en standaard hoger liggen dan bij een fastfoodrestaurant.  

Het concept waait over uit de US en positioneert zich tussen fast food and casual dining – de typische kost voor een maaltijd varieert tussen 8 en 15 euro. Bij Bavet kijken wij uit naar locaties met de mogelijkheid tot een optimale inrichting die een snelle service naar de klant toelaat. Binnen in willen wij totaalbeleving creëren voor onze doelgroep – men zit op zijn gemak maar een vlotte bezetting per tafel wordt nagestreefd d.m.v enkele factoren zoals belichting, muziek en seating.

Wij leveren artisanale kwaliteitsproducten tegen mooie prijzen, en bieden een aantrekkelijk alternatief voor verschillende doelgroepen. Onze core doelgroep kan men omschrijven als de studenten en jonge professionals (18-35), wij steken dan ook niet weg dat onze marketing hier sterk op gefocust is. Desalniettemin verwelkomen wij met veel plezier families, groepen, midlifers, etc.  

Spaghetti wordt wereldwijd gesmaakt maar met onze eigen invulling van een Belgische spaghetti (Belgisch gehakt, Emmentaler cheese, …) willen wij uitpakken! Vandaar ook onze ambitie om ooit de Belgische spaghetti en het volledige BAVET concept te introduceren over de grenzen heen.

We are not responsible for stains on your shirt! De bavet staat centraal in het concept en zorgt ervoor dat je na een bezoek zonder vlekken en zorgen je namiddag of avond kan verderzetten. Tevens is dit de perfecte marketing tool om via sociale media met #bavet een mooie range aan potentiële klanten te bereiken. Binnenkort openen wij onze tweede vestiging op in Gent (januari 2016) waarna wij hopen uit te breiden naar Leuven, Kortrijk, Brugge, Brussel & Antwerpen. 

Info:
Peter Van Praet
peter@bavet.eu
0472 68 65 62

Muinkkaai 120, 9000 Gent
Google Maps

bavet.eu

Roozbeh Ahmadi