Atelier V

image001.jpg

Atelier V is dé specialist in bedrijfscatering. Al jaren vertrouwen ondernemingen op onze creativiteit, knowhow en ervaring in arrangementen op maat. Van verrassende broodjes voor een vergadering in beperkte kring tot de volledige catering van een prestigieus bedrijfsfeest, voor elk evenement garandeert Atelier V een unieke ervaring.

Ons jong, attent en enthousiast team zorgt er persoonlijk voor dat het aan uw gasten niets ontbreekt. En dat altijd met de glimlach! Voor Atelier V is de catering een essentieel onderdeel van elk evenement. Heerlijke hapjes, verrukkelijke gerechten en bijpassende dranken zorgen voor een unieke beleving en verhogen de kwaliteit van uw evenement.
Catering verzorgen begint met een goed gesprek. We luisteren naar uw wensen en stellen een optimale formule samen, helemaal aangepast aan uw situatie. Of u nu een feest wilt bij u thuis, in uw bedrijf of op de locatie van uw dromen, Atelier V komt naar u toe en organiseert uw evenement volmaakt tot in het kleinste detail. U hoeft enkel te genieten en ontspannen uw gasten ontvangen.

Info:

Ruben Robeyns
ruben@aterlierv.be

Leopoldplein 7, 3500 Hasselt
0473 58 63 63
Google Maps


atelierv.be

LedenRoozbeh Ahmadi