Back to All Events

Trendtour Antwerpen

Deze keer slaan we de drukte van het centrum over. We brengen u naar BERCHEM - een opkomend gebied aan de rand van de stad.

Hier is een voorproefje van wat zal gebeuren op maandag 22 oktober tijdens de trendtour van Leaders Club Nationaal & International 2018:

Fosbury and Sons- winnaar van de CBRE - kantoorruimte van het jaar 2018 - Koffie en zoetigheid op kantoor met een ziel, een inspirerende werkruimte waar zaken, cultuur en vrije tijd samenkomen. Een gemeenschap om samen te werken en verbinding te maken en een omgeving die eruit ziet, voelt, ruikt en zich gedraagt als een boetiekhotel.

Pakt:Met een spectaculair uitzicht op de stad Antwerpen is het creatieve urban farming concept van Pakt op het dak de ultieme hotspot en mix van ondernemers en stedelijke boeren vol met culinaire experimenten. Pakt ligt in het hart van Antwerpen en is de buurman van vele andere hotspots, waaronder 'The Jane', een restaurant met 2 Michelin-sterren en nummer 89 in de lijst van 's werelds 50 beste restaurants.

Lunch in Black Smoke(BBQ-restaurant door Kasper Stuart)

Brouwerij de Koninck:een brouwerij met passie en bovenal veel enthousiasme om te ontdekken. Toch zoveel meer dan een brouwerij. Maak een reis met een ultieme combinatie van bierproeven en heerlijke ambachten van een slagerij tot de beste kaaswinkel van Europa, allemaal onder het dak van de Brouwerij de Koninck.

*Het programma van de dag kan je terugvinden op onze app!
**Neem zeker onze voorwaarden door verbonden aan dit evenement, eveneens te lezen op onze app.

Earlier Event: September 25
Trendtour Boedapest
Later Event: October 22
Concept Restaurant Awards