Back to All Events

Masterclass Digitalisering - People Management in Hospitality

Voor deze laatste bijeenkomst van het jaar focussen we ons op diegenen die vaak het belangrijkste onderdeel vormen van uw zaak: uw mensen.

Jazeker, wie een rendabele horecazaak wil runnen doet er alles aan om zijn gasten de beste service te geven en heeft daarvoor betaalbaar personeel nodig. Of is het omgekeerd? Zorgen gemotiveerde en gelukkige medewerkers voor tevreden gasten en een rendabele horecazaak?

Wie dan ook de kranten leest weet dat ‘the war on talent’ hevig woedt. U stopt naar alle waarschijnlijkheid veel tijd en moeite in het vinden, selecteren en inwerken van al deze talenten. 

Tijdens dit event luisteren en zoeken we in onze ruime ledengroep naar "good practices". 

Wij laten jullie aan het woord! Sharing experience!

Hoe vinden en boeien jullie je medewerkers op dit moment? Waarom werken zij graag bij je? Wat vertellen ze over hun job aan vrienden en familie? Wat is de meerwaarde die je voor hen creëert? Hoe ga je ze prikkelen? Hoe speel je in op de noden van een nieuwe generatie en bied je hun de vooruitgang en ontwikkeling die ze wensen?

Allemaal vragen die we in groep, in workshops willen bespreken om jullie mogelijke, andere en nieuwe ideeën mee te geven.

Wij hopen u allemaal in grote getalen te mogen ontvangen voor deze laatste activiteit van het jaar!

*Het programma van de dag kan je terugvinden op onze app!
**Neem zeker onze voorwaarden door verbonden aan dit evenement, eveneens te lezen op onze app.

Earlier Event: October 22
Concept Restaurant Awards
Later Event: February 4
Nieuwjaarsreceptie