Back to All Events

Mini trendtour in Parijs & vroegmarkt in Rungis


Op maandag 4 juni om 14h vertrekken we met de bus naar Parijs en maken we er een kleine maar super interessante mini trendtour. Om dan nadien rond middernacht te vertrekken naar Rungis.

Ruim dertig jaar geleden verhuisden de beroemde Parijse Hallen (Les Halles), die al sinds 1183 in het centrum van Parijs waren gevestigd, naar het handelsterrein Rungis, zo'n 6 kilometer ten zuiden van de Franse hoofdstad. Met directe aansluiting op weg en spoornet en dicht bij de luchthaven worden vis, vlees, kaas, fruit, groenten en bloemen nu aan- en afgevoerd van deze 254 ha grote markt. In Rungis wisselen tijdens de nachtelijke uren vele verse producten van eigenaar. Op een oppervlakte van in totaal 234 hectare wordt jaarlijks 1,5 miljoen ton aan vlees, vis, fruit, groenten en andere versproducten verhandeld.

Rungis telt 1.200 bedrijven met bijna 12.000 werknemers. Dagelijks komen er 5.000 kopers over de vloer, die samen voor een jaarlijkse omzet van ruim 7 miljard euro zorgen. Rungis is dan ook geen gewone versmarkt, maar vormt een 'stad in een stad' met een eigen ziekenhuis, kapsalon, postkantoor, banken, politiebureau, restaurants, kinderopvang etc.

Tegen het ochtendgloren keren we dan terug naar huis!

                                                *N I E U W E   R I C H T L I J N E N*

*Drie dagen voor de start van het event: afsluiten event, geen inschrijvingen meer mogelijk.
*Na de afsluit kan men zich niet kosteloos uitschrijven. (gezien de beperkte capaciteit zal de prijs van 150 euro aangerekend worden) 
*Inschrijven kan enkel via de applicatie, programma ook daar online
* Bij vragen : linde@leadersclub.be

Earlier Event: May 3
Trendtour Hasselt
Later Event: September 10
Masterclass Digitalisering - Experience