Harry.jpg

Harry De Landtsheer - Voorzitter

Onderneming:
Hospitality-consultant

Harry is al lang een actief lid van Leaders Club. Hij heeft ervaringen opgedaan in welbekende Horeca concepten als Quick Hamburger Restaurants, Chi-Chi’s Mexican Restaurante, Jacqmotte Coffee Houses en Le Pain Quotidien. 
Vandaag is hij consultant voor startende of bestaande Horeca concepten en hun management.

 

paul.jpg

Paul Florizoone - Ondervoorzitter

Onderneming:
Greenway

Oprichter van Restaurant Greenway en bekend als veggie kok binnen het Delhaize aanbod, ondervoorzitter en verantwoordelijk voor het opvolgen van sponsordossiers. Binnen die functie staat hij met raad en daad de nieuwe voorzitter bij. Paul is omwille van z'n enorme ervaring uiterst belangrijk in de continuering van onze clubwerking.


dimitri.jpg

Dimitri De Cuyper - Penningmeester

Onderneming:
Pleasures , Taste the best of life!

Samen genieten van de beste dingen in het leven dat is wat Pleasures producten, diensten en locaties met elkaar verbindt. We schrijven op verschillende plekken aan het Pleasures verhaal : de 3 brasseries Pakhuis (Gent), Dock’s (Antwerpen) en La Quincaillerie (Brussel) samen met Pleasures Boutique (Sint-Martens-Latem) en Gen’eat’ (Deinze) zijn het Pleasures uithangbord in Vlaanderen en Brussel.

Naast de eigen Pleasures producten zoals het Principale bier, oesters Kara Savi en Vertes de Bardières, worden ook topproducten, zoals Bressekippen AOP, rechtstreeks geleverd vanuit de eigen boerderij Le Devant.

Ten slotte biedt Pleasures ook een fantastisch verblijf aan in het hartje Dordogne: het domein Laudonie, waar je een onvergetelijke vakantie kan beleven. Dimitri is verantwoordelijk voor het budgetbeheer binnen LC.vincent_ok.jpg

Vincent Degroote

Onderneming:
Marvin Media

Is binnen het bestuur vooral gekend als founder van het VENUEZ-verhaal in België. Hij staat in voor zowel het concept VENUEZ alsook voor het bierblad ARNOLD. Vincent werkt binnen het bestuur mee aan het nog beter vermarkten en communiceren van ons club-succes-verhaal.


thierry.jpg

Thierry Canetta

Onderneming:
Ellis Gourmet Burger

Drijvende kracht achter het restaurant-concept Ellis Gourmet Burger.


IMG_7015 kopie.JPG

Steven Droogers

Onderneming:
Mise en Place België - BECAS - HotelloTOP

Steven was lange tijd een actief lid van Leadersclub via Mise en Place België, marktleider in het uitzenden van kwalitatief horecapersoneel. Hij is oprichter en voorzitter van BECAS (www.becas.be) , de Belgische eventcatering associatie, en organiseert jaarlijks een congres voor hotelprofessionals (http://hotellotop.be/).  


Linde.jpg

Linde De Maeseneer

Onderneming:
Freelancer - SUR+

Zorgt voor de nodige structuur en de administratieve opvolging binnen de club. Ze ontfermt zich ook over de ledenwerking binnen Leaders Club.